Til hovedinnhold

Denne TV-en kommer i 2000 designvarianter

Loewe lanserer allsidig fjernsyn.

Tyske Loewe ga nylig ut små luksus-TV-er i Connect-serien, og nå legger de til et nytt medlem av familien ved navn Connect ID. Denne modellen kan leveres i hele 2160 ulike designvarianter, og byr i tillegg på omfattende Smart-TV-funksjoner og stereoskopisk 3D.

Den nye TV-en kommer i tre størrelser – 32, 40 og 46 tommer. Fokuset i Connect-serien har tradisjonelt vært på mulighetene rundt Internett og nettverk, men nå forsøker Loewe også å legge til rette for de mer estetisk bevisste kundene.

12 forskjellige fargekombinasjoner og 30 ulike TV-stativer, deriblant Loewes bord-, gulv-, vegg- og møbelløsninger gjør at antall designvarianter skyter i været. Det er også valgfritt om du vil ha med en integrert harddiskopptaker på 500 GB.

Nettverksbygging

Som navnet antyder er «connectivity» – eller tilkoblings-/nettverksmuligheter – et sentralt element i Connect ID-serien. Loewe vil altså gi forbrukeren adgang til Internetts store verden og samtidig bygge opp kommunikasjonen mellom de ulike Loewe-apparatene i hjemmet.

Loewe Medianet gir deg for eksempel tilgang til ulike nettjenester som YouTube og TV-apper. Kjøper du med harddiskopptakeren kan du, i tillegg til å ta opp TV-programmer, også se dem på andre Loewe-TV-er i huset.

En «følg meg»-funksjon sørger videre for at du blant annet kan sette TV-sendingen på pause i stua, før du eventuelt beveger deg inn på soverommet for å fortsette TV-konsumeringen der. Alt styres via Loewes fjernkontroll eller iPad-app.

Innebygd subwoofer

De to største modellene får dessuten et bedre lydopplegg. De har innebygde subwoofere som blir drevet av klasse D-forsterkere, samt en dekoder som håndterer 5.1-surroundlyd. Loewe lover selvsagt at dette skal være mer enn tilstrekkelig til både film og musikk.

Ellers blant de tekniske spesifikasjonene får vi en oppdateringsfrekvens på 200 Hz, aktiv 3D-teknologi, Full HD 1080p, Edge LED og DVB-T2/C/S2-tunere.

Pris og tilgjengelighet

Loewe Connect ID skal være tilgjengelig fra og med juni i størrelsene 32, 40 og 46 tommer. Prisen begynner på rundt 15 000 kroner for den minste modellen uten harddisk.

Loewe-produkter selges blant annet hos Oslo Hi-Fi Center, eller så kan du finne din nærmeste Loewe-forhandler hos Loewe.no.

(Kilde: FlatpanelsDK)

Se videoene om Loewe Connect ID nedenfor:

Se også flere bilder i galleriet under:

annonse