Til hovedinnhold

HTC med heftig 3D-mobil

3D er i vinden på TV-fronten, men også i mobilbransjen er 3D introdusert gjennom LG Optimus 3D som vi så nærmere på i forrige måned. Nå kan det se ut som om HTC kommer med sin egen 3D-mobil allerede i løpet av denne uken, og den har ifølge ryktene heftige spesifikasjoner.

Det er bgr.com som har fanget opp informasjonen fra det som skal være en pålitelig kilde hos den amerikanske teleoperatøren Sprint. Navnet på nykommeren skal være HTC Evo 3D, og den skal selges eksklusivt gjennom Sprint.

Brillefritt

I likhet med Optimus 3D er det parallaksehindringsteknologien som brukes, og dermed er det duket for en brillefri 3D-opplevelse som du kan skru av og på etter behov.

Slik fungerer 3D »

På telefonens bakside skal det sitte to kameralinser som kan knipse i fem megapikslers oppløsning hver. Det gjør det mulig å ta opp 3D-video og knipse 3D-bilder. Et eget 1,3 megapikslers kamera på fremsiden åpner for videosamtaler.

Spiller av 3D-HD

Evo 3D skal kunne levere video i 1080p-oppløsning gjennom HDMI-utgangen, eller 720p med 3D-innhold.

Ifølge bgr.com skal skjermen være 4,3 tommer stor med en oppløsning på 960 x 450 piksler. En tokjerners Qualcomm 8660 Snapdragon-prosessor klokket til 1,2 GHz er i bunnen. I tillegg er det intet mindre enn 4 GB arbeidsminne i telefonen ifølge ryktene, og dermed kan man gå ut ifra at Evo 3D ikke blir noen sinke.

Med disse heftige spesifikasjonene er det liten tvil om at et stort batteri som ifølge bgr.coms kilde rommer 1730 mAh kommer godt med.

(Kilde: bgr.com)

annonse