Tek.no

Nyhet

N-gage får en ny sjanse

28 Feb 2007 12:40

Nokia har allerede prøvd spillmobilen N-gage i flere versjoner, men nå er det altså klart for et nytt forsøk på å revolusjonere spillopplevelsen på mobil.

Det er ikke helt klart hva den nye satsingen innbefatter, men alt tyder på at Nokia denne gangen satser på at alle Series60-telefoner skal være spillkompatible, slik at du ikke trenger å kjøpe en N-gage for å delta.

- Hovedpoenget med Nokias spillstrategi er å gjøre det enkelt for folk å finne, kjøpe og spille kvalitetsspill, og vi gleder oss til å utvide vårt samarbeid med Elisa for å gjøre dette mulig, sier Jaakko Kaidesoja i Nokia Games Multimedia i en pressemelding.

Tjenester

Den finske mobiloperatøren Elisa ser på samarbeidet som en mulighet til å gi kundene sine en ny og unik opplevelse de ikke kan få noe annet sted. I tillegg ser Mikko Mattinen, sjef for privatkunder i Elisa ringvirkninger av samarbeidet.

- De kundene som liker å spille på mobilen er ofte også de kundene som liker å ta ibruk nye mobiltjenester og nytt mobilinnhold. Elisa kan tilby et bredt spekter av innhold og tjenester, sier han.

Pilotprosjektet starter i februar 2007 og skal pågå frem til midten av året, hvor en kommersiell lansering vil finne sted.

annonse

Les også