Tek.no

Nyhet

Nå skal tydeligvis Nintendo Switch kunne bli din nye treningspartner

Nintendo
6 Sept 2019 08:19

Med ujevne mellomrom prøver spillselskapene å få oss opp av sofaen eller gamingstolen. I dag er det flere heseblesende VR-titler som krever at du beveger på deg, og mange vil sikkert huske den bevegelsesfolkuserte konsollen Nintendo Wii og ikke minst Wii Fit fra et tiår tilbake.

Nå ser det ut til at Nintendo nok en gang har hatt et visst fokus på helse og trening, for i en ny video viser de fram en helt ny måte å bruke Switch-konsollen sin på.

Der stroppes den ene Joy-Con-kontrolleren til beinet, mens den andre får plass i en håndholdt ring som tydeligvis tåler å bli brukt mye krefter på. Vi kan da regne med at denne ringen også er i stand til å måle påkjenningene.

Hva som faktisk skjer på skjermen under «øvelsene» vet vi ikke, men det er åpenbart mye bevegelse og treningselementer inkludert – fra jogging, hopping og klemming til mer rene styrke- og yoga-inspirerte bevegelser.

Mer info neste uke

Vi regner egentlig med at denne nye dingsen skal kunne kombineres både med visse spill og rene treningssentrerte apper – slik tilfelle var med Wii i sin tid. Men enn så lenge er denne lille «sniktitten» alt vi har fått fra Nintendo.

Vi loves mer informasjon om nyvinningen den 12. september, altså på slutten av neste uke. I mellomtiden kan du jo ha det gøy med å gjette på hva moroa skal hete.

Eller du kan sjekke ut vår gamle Wii Fit-test fra 2008 >>>

(Kilde: The Verge)

Les også
Nintendo saksøkes for problemer med Joy-Con-kontrollerne
Les også
Nintendo Switch Lite er lansert, og vil koste mye mindre enn originalen
Les også
Oppdatert: – Nintendo avkrefter ny Switch
annonse

Les også