Nyhet

Har nådd øverste nivå i WoW kun ved å plukke blomster

Hva får noen mennesker til å sitte dag etter dag, time etter time og gjøre det samme om og om igjen? Vel, for noen av oss kalles det «jobb», og er noe som gir oss økonomisk frihet til å kjøpe en haug dingser vi egentlig ikke trenger.

For andre handler det kanskje om tvangstanker, ren og skjær stahet eller en merkelig «hvorfor ikke»-holdning.

Hva som er drivkraften til World of Warcraft (WoW)-spilleren som kaller seg «Doubleagent» er vi ikke sikre på, men han er om ikke annet innmari god til å plukke virtuelle blomster i det stadig vekk ganske populære onlinespillet.

Pandaskapningen han spiller skal visstnok nekte å slåss for å tjene erfaringspoeng og således gå opp til høyere nivåer. Han er heller ikke interessert i å velge side i den pågående konflikten mellom orker og mennesker.

Han ønsker bare å plukke – og muligens lukte på – blomstene som finnes rundt på spillområdet «The Wandering Isle». I tillegg har han sanket inn malm (ore) i det samme området for litt ekstra erfaringspoeng.

77 lange dager

Da «Battle for Azeroth»-ekspansjonen til WoW ble sluppet i august måned gikk som vanlig nivåtaket opp noen hakk – fra nivå 110 til 120 som maks.

For de fleste av de mer innbitte WoW-spillerne tok det fra et par dager til en uke å komme seg til det nye maksimumsnivået. For pandaen Doubleagent tok det 77 dager.

77 dager med plukking av blomster. Og det er bare de siste ti nivåene.

For å komme opp til nivå 90 tok det ham 175 dager med spilletid. Mellom 90 og 110 er det ikke helt sikkert hvor mye tid han har brukt, fordi han ikke har ønsket å dele det med følgerne sine. Det skyldes mye hets, skal vi tro PCgamer.

Hva med litt mer action?
Dette grafikkortet trenger du for så spille Fortnite >>>

(Kilde: PCGamer)

Les også
World of Warcraft Classic har fått lanseringsdato
Les også
Firefox kan få superhemmelig surfemodus
Les også
Nå får Steam-konkurrenten en haug etterlengtede funksjoner
Les også
«Gratisspill» dro inn nesten 90 milliarder dollar i fjor
Les også
Dette er de beste spill-tilbudene i julen
annonse