Nyhet

Lenovo tyvstarter på CES

Lanserer en rekke nye maskiner.

Lenovo gjør som mange andre og tyvstarter litt på CES med lanseringen av sin første ultrabook for bedriften samt en videreutvikling av ThinkPad X1 Hybrid.

To i en

ThinkPad X1 Hybrid består av en Windows-basert hovedenhet, samt en avtakbar skjerm som også fungerer som en tablet. Som tablet er det en Qualcomm-prosessor med to kjerner som står for regnekraften, i tillegg har den 16 GB med minne.

Maskinen er rundt 1,5 centimeter tykk og har en vekt på 1,8 kilogram. Skjermen er på 13,3 tommer. Noen dato for når herligheten er klar for salg er ikke kjent.

Ultrabook for bedriftene

T430u

Lenovo har allerede lansert en serie med ultrabook-maskiner, men disse har vært myntet på folk flest. ThinkPad T430u skal være en ren bedriftsmaskin på 14 tommer. Det vil være muligheter for grafikkløsning fra Nvidia, men Intels integrerte vil være standard. I tillegg vil det være flere SSD- og harddiskvalg.

Noen pris er ikke satt enda, og tilgjengeligheten er ikke før i september, så her har vi en kandidat til årets papirlansering.

Bøtter og spann av andre maskiner

E530

Først ut er ThinkPad Edge S430 med en tykkelse på rundt to centimeter. Denne har en skjerm på 14 tommer og Intel Core-prosessorer. Også her kan man velge Nvidia-basert grafikk om man vil ha noe litt kvassere enn standard. Intels Thunderbolt skal også være på plass. Prisen skal starte på 749 USD med en tilgjengelighet i mai.

ThinkPad Edge E430 har også en 14-tommers skjerm mens E530s har en 15-tommers. På prosessorsiden kan man her få Intel Core eller AMD Fusion. Prisene starter på 549 USD og tilgjengeligheten er satt til mai.

Lenovo lanserer også en B-serie med mange tilsvarende egenskaper som de to andre modellene, men er litt enklere for en lavere pris. Tilgjengelighet skal være i løpet av mai, med veiledende priser på 399 USD.

(Kilde: Lenovo)

annonse