Tek.no

Nyhet

Kan Tickr blir den nye Tinder?

Samme prinsipp, men nå med video.

Tickr
31 Aug 2014 06:30

Dating-appen Tinder har hatt en eksplosiv vekst det siste året, og har blitt selve definisjonen på lavterskelsflørting for mange mobilbrukere. Men der Tinder bare lar deg dele bilder med potensielle partnere, vil nye Tickr tvinge brukere til å legge ut korte videosnutter av seg selv. Dette skal være en langt ærligere måte å presentere seg på, sier selskapet selv.

Tick eller ick?

Videoen hver bruker legger ved profilen sin kan være maksimalt 30 sekunder lang, og akkurat som Tinder er det meningen at brukere kjapt skal kunne avgjøre om det er en match eller ei, skriver Pocket-Lint.

Brukeren sveiper «tick» for personer de liker, og «ick» for resten. Hvis to personer har sveipet «tick» på hverandre, kan de både tekste og sende videomeldinger til hverandre. Akkurat som Tinder altså, bortsett fra videobiten.

Koster penger

Tickr er ennå ikke lansert, men vil snart dukke opp i form av en iPhone-app på Itunes.

Interesserte kan melde seg på tjenesten allerede nå på Trustyourtickr.com, hvor de 5000 første medlemmene får et livtidsmedlemsskap gratis. Vanligvis må brukere betale 20 pund i måneden (rundt 200 kroner) for å bruke tjenesten.

Under kan du se promoteringsvideoen til Tickr:

(Kilde: Trustyourtickr.com via Pocket-Lint)

annonse

Les også