Til hovedinnhold

«Mini-Start» kan komme til Windows 8.1

En oppdatering i april vil gi nye Windows en skikkelig startmeny, skal vi tro en betatester.

Ukjent

Da Microsoft endelig slapp Windows 8 til massene i oktober 2012, var det mye snakk om forskjellene fra den populære forgjengeren Windows 7. Og de forskjellene folk først og fremst la merke til, var den nye, merkelige startskjermen og den manglede startmenyen.

Spesielt sistnevnte viste seg å være et stort savn for mange Windows-brukere, og snart dukket det opp flust med tredjepartsløsninger som skulle redde dagen, mens de første ryktene om en tilbakevendende startmeny dukket opp.

Men Windows 8.1 leverte ikke helt den menyen folk savnet, selv om de i det minste fikk startknappen tilbake.

Startmeny i Windows 8.1 update 1?

Nå skal vi jo være litt forsiktige med rykter, men ettersom denne startmenyen er en såpass viktig del av Windows-opplevelsen for mange, må vi jo nesten få kunne melde at det igjen er håp å spore.

I en lukket Facebookgruppe for Windows 8 skal nemlig en betatester ha avslørt at «Mini Start» er på plass i Windows 8.1 update 1. Dette er en gratis oppdatering som etter alt å dømme blir fritt tilgjengelig i april i år.

Og Mini Start er altså en skikkelig startmeny, ifølge betatesteren. Navnet «mini-Start» skal for øvrig være brukt internt i Microsoft for startmenyen som var planlagt til Windows 9, men nå er det altså en mulighet for at en slik dukker opp i Windows 8.1 i løpet av våren i stedet.

Lei hele Windows 8?
Slik går du tilbake til Windows 7 (Ekstra) >>>

Kilde: Tech-O-Blog via SoftPedia

annonse