Til hovedinnhold

Norsk parkerings-app klar for Windows Phone

– Viktig for bedriftskundene, hevder EasyPark.

EasyPark

Microsofts Windows Phone har etablert seg som det tredje største operativsystemet for mobil etter Googles Android og Apples iOS, men ligger fortsatt langt bak de to sistnevnte. Likevel sier norske EasyPark at det er viktig å være tilstede også på denne plattformen:

– Vi er glade for å endelig tilby en Windows Phone-app. Den er svært etterlengtet, særlig fordi mange har jobbmobiler som bruker Windows som operativsystem. Det å slippe mynt og trege kortautomater kommer til å gjøre hverdagen enklere for alle som bruker bil i jobben, sier Christian Sæterhaug, leder for EasyPark i Norge, i en pressemelding.

Fjernstyr parkometeret

Med en EasyPark-konto, som kan aktiveres direkte i appen, er det mulig å betale for parkering på en rekke private og kommunale parkeringsplasser i Norge med mobilen. Windows Phone-appen har en GPS-funksjon som automatisk søker opp områdekoden for parkeringsplassen du har parkert på.

Dessverre er løsningen i utgangspunktet litt dyrere enn å betale på vanlig måte med kort eller mynt. Til gjengjeld kan du via appen fjernstyre hvor lenge parkeringen skal være gjeldende, slik at du ikke overbetaler. Med EasyPark får du også en digital kvittering som kan brukes som bilag.

EasyPark-appen blir tilgjengelig i Danmark, Finland, Italia, Østerrike, Spania, Australia og Tyskland, i tillegg til Norge.

Last ned EasyPark til Windows Phone her

Les også: – Ikke uvanlig å overbetale 20-30 prosent

(Kilde: Pressemelding)

annonse