Nyhet

Sjekk Facebooken din - nå dukker innleggene til venner og familie høyere opp enn tidligere

Facebook prøver stadig å forbedre den velbrukte nyhetsstrøm-funksjonen sin, og i en fersk pressemelding har selskapet nå kunngjort enda en forbedring som de håper skal gjøre den mest interessante informasjonen enda lettere tilgjengelig.

Den nye oppgraderingen består først og fremst i at oppdateringer fra venner og familie generelt skal prioriteres høyere i nyhetsstrømmen.

Velges utfra vaner

De mest relevante oppdateringene fra venner og familie velges ut på bakgrunn av de du pleier å like eller kommentere på. Facebook skriver at om du for eksempel har som vane å like bilder som din søster legger ut, vil disse postene legges høyt oppe slik at du ikke går glipp av dem mens du er borte.

I tillegg til fokuset på venner og familie skal nyhetsstrømmen nå også begynne å prioritere oppdateringer som er informative, da slike også verdsettes høyt av brukerne, ifølge Facebook.

Dette kan for eksempel være innlegg som handler om aktuelle begivenheter, favoritt-kjendisen, lokalnyheter eller matoppskrifter. Til sist opplyser Facebook at de jobber med å bedre forutsi hva slags innlegg brukerne finner underholdende, for å også gi slike oppdateringer en høyere plass i nyhetsstrømmen.

Facebook har gjort mange oppdateringer i det siste: Nå kan du laste opp videoer i kommentarfeltene »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Nå skal Facebook gjøre det umulig å blokkere reklame på PC
Les også
Facebook lar deg nå laste opp videoer i kommentarfeltene
Les også
Sverige innfører aldersgrense på sosiale medier
Les også
Lei av treg nyhetsstrøm på Facebook? Nå kommer løsningen
annonse