Til hovedinnhold

Creative lanserer billigkamera

Kameraet The Flip har lenge vært en stor suksess i USA. The Flip er et enkelt digitalt videokamera med plass til en eller to gigabyte. Kameraet tar opp video i 640 x 480 pikslers oppløsning og koster cirka 600 kroner for de billigste versjonene.
Navnet kommer av en enkel liten USB-kontakt som flippes ut for å koble den til en data.
Nå vil Cretive ta opp konkurransen.
Nytt billigkamera fra Creative
Nettstedet JR.com har nemlig fått et nytt produkt i sin beholdning kalt "Vado". Produktet er tilsynelatende et videokamera fra Creative til 99,99 dollar, eller cirka 500 norske kroner. Det finnes ikke bilder av produktet, men ifølge opplysningene som ligger ute kommer det med 1 eller 2GB og har muligheter for to timers videoopptak.
Altså ikke ulikt kameraet The Flip.
Kommer til Norge?
Ifølge Wired bør det ikke komme som noe sjokk at Cretive satser på billigmarkedet. The Flip har så langt hatt hele 13 prosent av det totale videomarkedet i USA, da er det mer uforståelig at ingen andre har satset på markedet for billige videoopptakere tidligere.
The Flip har ikke vært tilgjengelige for norske brukere. Creative sine produkter pleier derimot å ta turen innom. Det er derfor godt mulig du vil kunne kjøpe deg et billig alternativ for å ta vare på årets sommerferieminner.

Mer om
annonse