Tek.no

Nyhet

Nokia N90 og N91

17 Mar 2011 15:24Først publisert 11 Nov 2005 12:18
annonse

Magasinet har mer enn seks millioner lesere hver måned, og er dermed verdens mest leste teknikkmagasin. Hvert år kårer de årets største og fremste teknologiske innovasjoner.

Og i år gjør Nokia det svært godt. I klassen over hva som er best i år vinner nemlig to av Nokias nye N-seriemobiler. Både N90 og N91 er Popular Sciences favoritter i årets kåring.

- ”Best of What’s New” er Popular Sciences ultimate anerkjennelse, som gis ut på bakgrunn av evaluering av tusenvis av produkter. Med våre priser ønsker vi å hedre innovasjoner som ikke bare har innflytelse på livene våre, men som også endrer vårt syn på fremtiden, sier redaktør i Popular Science Mark Jannot ifølge Mobil.nu

Både N90 og N91 er valgt fordi de representerer fremtiden innen mobiltelefoner. N90 var den første mobiltelefon fra Nokia med 2 megapikselkamera, og N91 er Nokias smarte versjon av en mobiltelefon med MP3-spiller.

Hvorfor mobiltelefoner fra andre merker ikke nevnes, vet vi ikke, og venter litt på en liknende utmerkelse til for eksempel Sony Ericsson W800 og Samsung D600, som også har gode kamera og MP3-funksjoner.

annonse

Les også