Nyhet

Bang & Olufsen med iPhone-hodesett

Danske Bang & Olufsen har annonsert et nytt sett med øreplugger med navn EarSet 3i. Som i-en antyder, er ørepluggene ment for Apples i-produkter som iPhone, iPad og iPod.

Ørepluggene har et frekvensområde på 50 til 20 000 Hz og består av dynamiske fulltonehøyttalere, montert på teleskopstenger av aluminium. Den totale vekten på settet er 23 gram.

For folk i farta

EarSet 3i er en oppgradering av selskapets eksisterende EarSet 3-serie, og er et trådet, stereofonisk hodesett som kommer utstyrt med innebygd mikrofon, kontrollknapp og en minijack.

Den medfølgende kontrollknappen og mikrofonen passer godt til iPod- eller iPhone-brukere som kan besvare anrop eller navigere gjennom musikk uten å måtte ta den mobile enheten ut av lomma.

Det følger også med små hetter til øretelefonene, noe som skal gi bedre komfort og passform. Designet i seg selv skal sikre god ergonomi, og skal normalt sett bli sittende når man løper eller sykler.

Åpen konstruksjon

Mens de fleste øreplugger bruker støykansellering, er konstruksjonen på EarSet 3i åpen, noe som gjør at lyder fra omgivelsene man befinner seg i slipper gjennom.

På denne måten blir man ikke fullstendig avskåret fra omverdenen, og én av årsakene til denne taktikken må være å unngå uhell eller liknende som følge av at man ikke hører det som foregår rundt seg.

Pris og tilgjengelighet

EarSet 3i kan kjøpes hos Bang & Olufsen-leverandører nå og har en pris på i underkant av 1600 kroner.

(Kilde: Bang & Olufsen)

Les også
Sliter du med dårlig lyd på iPhonen?
Les også
iPhone-høyttaler ser ut som håndveske
Les også
Synge-apps på iPhone: Vi tester I Am T-Pain, LaDiDa og Songify
Les også
Bli kvitt smugtitterne
Les også
Apple bekrefter iCloud
Les også
Samsung må vise uferdige produkter til Apple
Les også
Musikk-patent kan gi Apple fordel
Les også
Spotify utfordrer Apple
Les også
Tilbyr trådløs streaming for iPod
Les også
iPhone-høyttaler koster 50 millioner
annonse