Feirer jubileum med fancy projektorer

Den italienske projektorprodusenten SIM2 fyller 15 år og slipper i den forbindelse nye modeller som har et friskt og stilig utseende. SIM2 er kjente for sin særegne estetiske stil på sine projektorer, og da er det passende at de feirer seg selv på denne måten.

Dyr bursdag

SIM2 Crystal 35

Selskapet gir ut fire nye projektorer – hvorav to er uten 3D-funksjonalitet og to er med. Modellene uten 3D er Crystal 35 og Crystal 45, med priser på henholdsvis 6500 dollar (36 300 kroner) og 8500 dollar (47 500 kroner). Begge kjører på en enkel brikke og et 1080p DLP-system.

Designet er av Giorgio Revoldini og har en glassoverflate i svart eller hvitt. Disse modellene er med andre ord lagd for å bli sett og ikke gjemt unna. Når det gjelder støynivå skal projektorene være mindre frempå, og SIM2 påstår at de skal være stillegående.

Noen spesifikasjoner for Crystal-modellene:

3D-fest for rikinger

På den stereoskopiske 3D-fronten tilbyr SIM2 C3X Lumis 3D Solo til en svimlende sum av 50 000 dollar (279 000 kroner) og C3X Lumis 3D HC til 55 000 dollar (307 000 kroner). Begge modellene er basert på selskapets tidligere C3X-projektorer, men har nå et system som kan vise 3D-bilder.

3D-projektorene har tre brikker og en enkel linse ment for briller med aktiv lukker-teknologi. Solo-modellen dukker i tillegg opp med fire Xpand universelle 3D-briller.

Noen spesifikasjoner for Lumis-modellene:

For flere tekniske spesifikasjoner, sjekk ut SIM2s nettsider, som for eksempel om C3X Lumis HC.

(Kilde: Electronic House)

Les også
Dette er verdens første aktive 3D-LED-projektor
Les også
Liten og anvendelig projektor
Les også
Pico-projektor slår et slag for USB
Les også
3D-klar projektor får overkommelig pris
Les også
Tar projektoren ut av mørket
Les også
Super-projektor fra JVC
annonse