Maskinene du kjøper til dama

Trenger du en ekstragavant gave til Valentines? Her er løsningen.

MSI med egen valentinesutgave

Valentines Day nærmer seg med stormskritt og PC-produsentene lar ikke muligheten gå ifra seg for å tjene litt ekstra. Derfor har MSI laget en egen utgave av sin minimaskin MSI Wind spesialdesignet for de kjærlighetssyke.
MSI Wind Valentine Edition kommer med prosessor på 1.6Ghz, 1GB minne, 10 tommer stor skjerm og harddisk på 160GB. Men de som peker seg mest ut med maskinen er likevel designet. Maskinen er ikke bare farget rosa, men er også utsmykket med et stort hjerte som seg hør og bør med en valentinesutgave. MSI satser tydeligvis på å treffe de datafrelste jentene med sansen for det sukkersøte.

HP satser også med design

MSI er derimot ikke alene om å forsøke å appellere til det kvinnelige publikum. HP planlegger å lansere en ny minimaskin i Norden snart, HP Mini 1000. I den anledning annonserer svenske HP at de vil selge et begrenset opplag av designmodellen Vivienne Tam. Designutgaven kommer i en blanding av rosa, rødt og lilla og henter inspirasjon fra den kinesiske nasjonalblomsten Pion, ifølge svenske HP. Dette bør være langt mer appellerende enn de tradisjonelle svarte, grå og hvite fargene bærbare maskiner vanligvis kommer i.

Ifølge HP Norge vil maskinen også komme hit til landet i slutten av februar, starten av mars. Den spesielle designutgaven kommer da også på markedet her og får en veiledenede pris på 4.990 kroner.

Kilde:

Engadget.
IDG Sverige.

Les også
Få mer ut av din mini-PC
Les også
Nye minimaskiner med Windows 7
Les også
Ingen Windows 7 på minibærbare
Les også
Minimaskin med mye batteri
Les også
Du får ikke si "netbook"
Les også
Snodig harselas med Sony-reklame
Les også
Slik blir fremtidens minimaskiner
Les også
Stadig mer avanserte minimaskiner
Mer om
annonse