Til hovedinnhold

Entusiasttelefon eksploderte i lommen

OnePlus One-eier fikk forbrenninger.

OnePlus

OnePlus One har av enkelte medier blitt beskrevet som den beste telefonen du ikke får tak i. Salget foregår i form av verving, der kjøpere av telefonen får mulighet til å invitere en ny kjøper til festen. En fest bestående av en svært godt spesifisert telefon som for mange kjøpere koster det halve av det tilsvarende produkter fra de store produsentene koster.

Les også: OnePlus lanserer billig og heftig toppmodell

Relativt få telefoner på markedet

Slik så telefonen ut etter å ha eksplodert i baklommen. Eieren pådrog seg et mindre brannsår etter hendelsen.Foto: MiYzu/OnePlus-forum

På grunn av den spesielle måten salget har foregått på, er det ikke fryktelig mange OnePlus One-telefoner i omløp. I dag ble det kjent at en av dem har eksplodert mens den lå i eierens baklomme, og samtidig gitt ham mindre brannsår på benet.

Ut over dette er lite kjent om omstendighetene rundt eksplosjonen. Eieren selv forklarer i en forumpost at telefonen ikke ble utsatt for ytre påkjenninger som trykk eller varme.

OnePlus One må i utgangspunktet til verksted dersom batteriet skal skiftes, og dermed er det også usannsynlig at eksplosjonen kan skyldes tredjeparts batterier.

Undersøker saken og dekker alle kostnader

I en uttalelse fra OnePlus heter det at selskapet sender brukeren en ny telefon, i tillegg til å dekke skadene på både buksen hans og telefondekselet han hadde rundt telefonen. Eventuelle kostnader forbundet med behandling av brannsåret får han også dekket.

I tillegg vil OnePlus hente inn den gamle telefonen for å finne ut hva som forårsaket eksplosjonen.

Selskapet presiserer at de tar sikkerhet alvorlig, og at dette er den første gangen de har opplevd en hendelse av denne typen.

Bakgrunn: Oppo-avhoppere lanserer nytt mobilmerke

(Kilde: androidpolice.com)

annonse