HTC og Libratone med samarbeid

Libratone-høyttaleren får HTC Connect, mens du som M8-kunde får rabatt på høyttaleren.

Å selge pakker der du kjøper en vare og får med en annen, såkalt bundling, er ikke noe nytt. Enkelte operatører har i en tid solgt mobiltelefoner bundlet med både abonnement og annet tilbehør.

Knallbra musikkmobil - knallbra høyttaler

Når HTC velger å samarbeide med Libratone er avtalen litt annerledes. Du får ikke med noen høyttaler, men du kan kjøpe den til redusert pris.

Libratone er kjent for å lage høyttalere som spiller svært godt, med relativt høy utgangseffekt i et kompakt og veldesignet kabinett. Vi har testet flere av modellene, og gitt dem topp karakterer. Det fikk også HTCs mobiltelefon HTC One M8, som fremdeles er en av de aller beste mobiltelefonene som finnes.

Utnytter HTC-teknologi

HTC One M8 er en svært god musikkmobil.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Det spesielle med tilbudet er at du ved siden av å kunne bruke Libratone som trådløs høyttaler til mobilen, slik du lenge har kunnet, nå også får en HTC-funksjon i høyttaleren. Når du hører på musikk kan du rett og slett «skyve» musikken fra telefonen og over på høyttaleren ved å stryke tre fingre opp over skjermen.

Det er modellene Libratone Loop og Libratone Zipp som får denne funksjonaliteten, og kjøper du en ny HTC One M8 etter 2. august vil du også få en kupong med en kode som gir deg 100 dollar i avslag på en Zipp eller Loop fra Libratone.com.

Libratone Loop har en spesiell design og svært god lyd.Foto: Libratone

Teknologien kalles HTC Connect, og er ment å virke som en universell standard for sammenkobling av trådløse enheter. Ved hjelp av HTC Connect kan du koble sammen enheter via Bluetooth, DLNA og Miracast.

Kilde: Pressemelding

Les også: Test av HTC One M8

Les også
Nå er Libratone Zipp blitt enda råere
Les også
Samsung M7 og Samsung M5: Med disse får du enkelt kjempelyd i hele huset
Les også
HTC skal lage programvare som fungerer på alle mobiler
Les også
Libratone Loop: God lyd for øyne og ører
Les også
Libratone Live: Suveren lyd i lekker innpakning
Les også
Libratone Zipp trådløs høyttaler: Libratone Zipp - Designhøyttaler med AirPlay
Les også
Disse gir deg AirPlay på farten
annonse