Nyhet

Denne skal være ypperlig for de med lite plass

TV-en har liten skjerm, men mye på innsiden.

TV-kjempen LG har nå lansert en ny modell som retter seg mot studenter og andre folk med liten plass, men som fortsatt ønsker et ekstra god bildekvalitet.

Modellen heter MT93 og lanseres ifølge LG som et svar på en stigende etterspørsel etter TV-løsninger som er kompakte, uten å gi avkall på funksjoner.

Innholdsrik mini-TV

MT93 er en smart-TV med en størrelse på 27 tommer og som byr på full HD-oppløsning, det vil si 1920 x 1080 piksler. Skjermen er av typen IPS med en responstid på 5 ms.

Foto: LG

Modellen kommer med LGs Smart Home-grensesnitt, som lar deg benytte flere ulike nettbaserte tjenester, blant annet Video on Demand, Netflix, Facebook og Hulu plus.

TV-en har støtte for 3D og gir deg tilgang til 3D World, som er LGs arkiv for tredimensjonalt innhold. Den takler også konvertering fra 2D til 3D. Briller følger med.

Modellen kommer videre med Miracast/WiDi-funksjonalitet, som innebærer at du kan dele innhold med andre på TV-en, for eksempel via en mobil enhet.

Egnet som PC-skjerm

Støtte for picture-in-picture(PiP) er også på plass, som for eksempel lar deg se på en TV-sending samtidig som du surfer på nettet. TV-en leveres i tillegg med selskapets nyeste fjernkontroller, som byr på stemmegjenkjennelse, bevegelsessensitivitet og skroll- og klikk-funksjoner.

Ifølge LG fungerer TV-en også godt som PC-skjerm. Apparatet har innebygd nettleser, 2 HDMI-innganger, 3 USB-innganger, kompositt og komponent.

LG har forsøkt å gi TV-en et moderne design og utstyrt modellen med en relativt tynn ramme og rund fot.

MT93 skal være tilgjengelig i Europa denne måneden, men noen pris er foreløpig ikke kjent.

Er denne 27-tommeren for liten for deg?
Se oversikten over alle TV-ene LG slipper i år »

(Kilde: LG)

Les også
Denne PC-en glir inn bak TV-en
Les også
LG viser trådløs 4K-strømming
Les også
Her er alle detaljene om LGs nye TV-er
Les også
Nå kommer endelig OLED-TV-ene i salg
Les også
LG avslører 2013-modellene
annonse