Nyhet

Metro-menyene blir mer fargerike

Når Windows 8 slippes skal du kunne velge imellom 20 ulike bakgrunner.

Windows 8-lanseringen i oktober nærmer seg med stormskritt, og alle de nye funksjonene operativsystemet skal tilby er så godt som ferdigstilte.

Likevel er det visst et par småting som Microsoft jobber med å implementere. Ifølge nettstedet Win8China vil vi se en rekke nye Metro-bakgrunner i den endelige versjonen av Windows 8.

Fra 6 til 20 mønstre

I tidligere utgaver av Windows 8 hadde vi bare seks mønster-bakgrunner å velge imellom til den nye startmenyen. Da Release Preview-versjonen dukket opp i juni fikk vi 16 flere fargetemaer å velge imellom, men utvalget av mønstre vi kunne velge imellom forble rimelig labert.

I den endelige utgaven av Windows 8 vil dette bli fikset på, og Microsoft vil la brukere velge imellom 20 ulike mønstre. Basert på bildene Win8China har fått klørne sine i ser mange av de nye bakgrunnene til å bli langt mer komplekse enn vi har sett tidligere, og kan by på en langt mer variert opplevelse enn tidligere bakgrunner.

Kommer denne uken

Det er forventet at Microsoft vil slippe Release to Manufacturing-versjonen (RTM) av Windows 8 i løpet av uken, hvor de nye bakgrunnene vil implementert. RTM-utgaven vil signalisere at operativsystemet er komplett i Microsofts øyne, og dermed også fullstendig klar for tredjepartsleverandører å forberede maskinene og programmene sine på lanseringen den 26. oktober.

Hva synes du om Windows 8 så langt? Skal du oppgradere? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under.

Les også våre sniktitter av Windows 8:

Les også
Så mye raskere er Windows 8
Les også
Windows er 8 er produksjonsklar
Les også
Microsoft lanserer tastatur og mus til Windows 8
Les også
Lunken mottagelse av Windows 8 så langt
Les også
Oppgradering til Windows 8 blir billigere enn noen gang
Les også
Disse fem Metro-funksjonene elsker vi
Les også
Fem ting Microsoft må fikse i Metro
annonse