NyhetDenne app-en øker batterilevetiden din

Denne forbedrer batterilevetiden

JuiceDefender forlenger levetiden på din Android-telefon.

Dagens smarttelefoner blir bare mer og mer avanserte med kraftige prosessorer og skjermer. Dette krever naturlig nok en god del strøm, og batteriene til mobiltelefonene klarer ikke helt å holde følge med utviklingen på andre fronter. Dette resulterer i at mange smarttelefoner ikke varer i mer enn en drøy dag.

Regulerer strømsluket

JuiceDefender for Android hjelper deg med å forlenge levetiden på telefonen din. Dette er en mye bedre løsning enn diverse applikasjonsdrepende programmer som faktisk kan trekke mer strøm enn hva de sparer. JuiceDefender fungerer på den måten at den regulerer de mest batterislukende funksjonene når de ikke er i bruk.

Programmet kommer med flere forhåndsinnstilte funksjoner, men du kan også lage din egen strømsparingsplan. Vi har testet denne kun ved bruk av balanserte strømsparemodusen som er standard når du starter applikasjonen, og det fungerer overraskende bra.

Svært populært

Applikasjonen slår for eksempel av Wi-Fi når du skrur av skjermen, den kan slå av 3G når du ikke bruker telefonen og skru av spesielt strømkrevende applikasjoner når batteriet begynner å bli lavt for å nevne noe. Vi opplevde at telefonens levetid gikk fra 2 til nesten 3 dager ved normalt bruk, noe vi må se på som en svært god forbedring.

Så hvis du eier en smarttelefon med Android som du må lade daglig kan være en idé å ta en tur på Android Market. JuiceDefender er helt gratis, og med over tre millioner nedlastinger og gode tilbakemeldinger er dette en god måte å forbedre batterilevetiden i din Android-telefon på.

Les også: Nokia patenterer selvladende batteri

Les også
Parkeringsapp erstatter parkeringslapp
Les også
Her har du fem nyttige apps
Les også
HowStuffWorks gir deg svarene
Les også
Google+ godkjent for iPhone
Les også
Android 3.2 gir bedre apps
Les også
Den beste nettleseren til Android?
Les også
Pass gullfisken med mobilen mens du er på ferie
Les også
SwiftKey X til både mobil og nettbrett
Les også
Fail-app for å slå i hjel tid
annonse