Til hovedinnhold

Nå kan Apple TV strømme musikk fra Beats Music

Får en egen applikasjon i den nye Apple TV-oppdateringen.

MacRumors

I mai kunne vi melde at teknologigiganten Apple kjøpte opp selskapet Beats Electronics for den nette sum av 18 milliarder kroner, noe som gjør oppkjøpet til det største i Apples historie.

Beats Electronics produserer blant annet hodetelefoner og står også bak musikkstrømmetjenesten Beats Music. Som blant andre Apple Insider og Cnet melder har Apple nå oppdatert programvaren til sin Apple TV-tjeneste, og kanskje ikke helt overraskende er nettopp Beats Music nå blitt integrert i tjenesten.

Får egen app

I programvareversjon 7.0 får Apple TV nemlig en egen Beats Music-applikasjon, som altså lar deg bruke plattformen til å strømme musikk fra tjenesten. Applikasjonen gir deg blant annet tilgang til søkefunksjon, spillelister og skreddersydde anbefalinger.

I tillegg til Beats Music-applikasjonen får den nyeste versjonen av Apple TV også støtte for den såkalte «Family Sharing»-funksjonen, som ble introdusert med iOS 8. Dette er en funksjon som lar deg dele innhold med opptil seks andre familiemedlemmer.

Nytt utseende

Oppdateringen gir deg også tilgang til bilder via skytjenesten iCloud. Designet til Apple TV har dessuten fått en liten ansiktsløftning, med ikoner som designmessig ligger litt nærmere iOS 7 og 8.

I praksis betyr det at grensensittet har fått et noe «flatere» preg. Fargene til den del av ikonene har i tillegg fått ny farge, og skriften er også blitt endret. Oppdateringen er altså ute nå.

Apple TV fikk også nylig en NRK-applikasjon: Den gir deg tilgang til 40 000 NRK-programmer »

annonse