Til hovedinnhold

Mer avansert mobil- og nettbrett-TV fra Altibox

Nå kan du se TV på mobilen og fjernstyre PVR-dekoderen fra en hvilken som helst dings.

Shutterstock/123894004

Altibox Chill ble første gang lansert i 2011, og lot brukerne se fjernsyn på tvers av tradisjonell TV, datamaskin, smarttelefon og nettbrett i hjemmet. Nå fortsetter det norske selskapet satsingen og lanserer Altibox TV Overalt.

Les også: Nå får du TV på iPad

Denne tjenesten lar deg fremdeles se TV på ulike plattformer, men krydrer det hele med en rekke smarte funksjoner. Du kan blant annet fjernstyre PVR-dekoderen på hvilken som helst dings og fra hvor som helst – så lenge det er Internett-tilgang.

Få med deg alt

Andre nye funksjoner inkluderer muligheten til å starte TV-programmer inntil to timer tilbake i tid og forhåndsvelge et kommende program slik at det vises automatisk ved start. På den måten skal du ikke gå glipp av det du venter på.

Gamle funksjoner er også på plass, deriblant spoling to timer tilbake i tid på alle kanaler, sette TV-innholdet på pause, muligheten for to brukere samtidig i hjemmet, leie filmer via nett og å se lokal-TV utenfor hjemmenettverket.

Ikke bare for Altibox-kunder

I første omgang er det de mobile Apple-brukerne som kan dra nytte av Altibox TV Overalt, men en egen app til Android er på vei i løpet vinteren. TV- og PC-brukere har full tilgang til alle funksjoner, mens alle mobilbrukere fremdeles må vente litt til på muligheten til å leie filmer og TV-serier.

Les også: Chromecast gjør det enkelt å få bilde fra mobil til TV

En annen interessant vending er at Altibox TV Overalt ikke er eksklusivt for Altibox-kunder. Hvem som helst kan laste ned den nye appen og teste den ut på lokale TV-kanaler. Altibox-brukere har imidlertid tilgang til langt mer innhold.

Her er en oppsummering av de nye funksjonene:

  • Starte TV-programmer fra begynnelsen inntil to timer etter de startet – gjelder alle kanaler.
  • Bruke iPhone, iPad, eller PC som fjernkontroll med Altibox TV Overalt.
  • Bla i TV-kanalene mens man ser på en kanal.
  • Bruke iPad eller iPhone til å bla i TV-programmene på alle kanaler, uansett om enheten er koblet til Internett eller ditt lokale hjemmenettverk.
  • Du kan forhåndsvelge et program de ønsker å se på, og la dekoderen bytte til denne kanalen når programmet begynner. På den måten går du ikke glipp av noe.

– Med Altibox TV Overalt gir vi TV-kundene langt på vei full frihet over TV-innholdet i sitt eget hjem uten at det koster dem noe ekstra. Vi tror kundene våre kommer til å sette pris på sin nye tv-hverdag, og er stolte over at vi nå tar et første, viktig steg i lanseringen av neste generasjons tv-opplevelser, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox i en pressemelding.

Les også: Stor Netflix-oppdatering til iPhone og iPad

Få også med deg vår store guide til apper du «må ha» foran TV-en »

(Kilde: Altibox)

annonse