Ny serie fra Petrol Bags

BAG FOR PROFFENE: Petrol har lenge vært det fortrukne valget hos proffene.
MOT REGN: Petrol leverer regntrekk til de fleste typer kameraer, og er mye brukt i bransjen.
LYS I MØRKET: Et rør med LED-lys følger med i den nye Black Deca-serien. Hendig for å finne fram i kamerabaggen når det er mørkt.

I 10 år har Petrol Bags vært en av de ledende leverandørene av bærebagger til film- og tv-industrien. Mest kjent er Petrol for sine kamerabagger for alle størrelser og typer kameraer, men produsentene leverer også løsninger for å bære med seg lys, lyd, monitor og andre typer tilleggsutstyr. Petrols regncover til ulike kameraer er ansett for å være gode og er mye brukt i bransjen.

Nå fyller selskapet 10 år som ledende leverandør av bærebagger, og feirer seg selv med en ny serie sorte bagger. Serien har fått navnet Black Deca.

De nye sorte baggene er ved første øyekast tilsynelatende like de blå som vi lenge har vært vant til å se hos blant annet medarbeidere i TV2 og NRK. Men noe forskjell er det.

Baggene leveres med et lite rør med LED-lys som lyser opp baggens interiør. Et nyttig verktøy i mørke omgivelser. LED-lyset kjøres med et AA-batteri, og lyset kan enkelt fjernes dersom det er ønskelig.

Knottene på bunnen på de nye Black Deca-baggene er laget med en nytt støtsikker løsning, som Petrol kaller AbsorbaPad.

Verdt og nevne er også de nye trillebaggene som Petrol har kommet med. Den helt nye trillebaggen i Cambio-serien kombinerer transport og kamerastativ for mellomstore HD/DV-kameraer i samme slengen.

Les også: Flere ryggsekker fra LowePro
Les også: Usynlighetsdrakt til kameraet
Les også: Fleksibel fotobag i felten
Les også: Think Tanks nye skulderveske

ALT I ETT: Trillekoffert og kamerastativ i Cambio-serien.
UTSTYRET PÅ RYGGEN: Petrols utstyrssekk i Black Deca-serien.
Les også
Think Tanks nye skuldervesker
Les også
Think Tank Speed Racer
Les også
Usynlighetsdrakt til kameraet
Les også
Flere fotoryggsekker fra LowePro
annonse