Tek.no

Nyhet

Nytt om Terminator 4

John Connor og Kate Brewster i "Terminator 3 - Rise Of The Machines".
Magnus Hauge Bakke
27 Sept 2007 16:00

James Middleton, konsulterende produsent på den nye TV-serien "The Sarah Connor Chronicles", har snakket med IGN og avslørt et par godbiter angående "Terminator 4".

Post-apokalyptisk

Filmen vil bygge på begivenhetene fra "Terminator 3" og vil derfor være post-apokalyptisk. John Connor og Kate Brewster må bygge opp en motstandsbevegelse for å kjempe mot maskinene.

Den avgjørende kampen mellom menneske og maskin blir skrevet av tekstforfatterne Michael Ferris og John D. Brancato, den samme duoen som skrev "Terminator 3 - Rise Of The Machines". Hvem som skal regissere filmen er ikke bestemt enda, men i følge Middleton er en konkret person i kikkerten.

Når det kommer til skuespillerene, er det usikkert om Nick Stahl and Claire Danes skal spille John Connor og Kate Brewster, men karakterene er med i manuset. Det ryktes og at vi vil få se en ny helt i filmen, skriver nettstedet worstpreviews.com.

Ifølge nettstedet vil produksjonsselskapet være i gang med førproduksjon av filmen allerede i løpet av oktober, med et øye mot premiere i 2009.

annonse

Les også