Tek.no

Nyhet

Seinfeld på mega-DVD-boks

Tidenes komigjeng?
Raymond Julin
26 Aug 2007 16:30

Den regnes av mange som den beste situasjonskomedien som noensinne har vært produsert, og nå får den en verdig innpakning også på DVD.

Selv om produsentene bak sesong-DVD-ene for Seinfeld har gjort en god jobb med å lage bra utgivelser så vil samleboksen som slippes samme dag som sesong 9 være selve kronen på verket til serien som handler om absolutt ingen ting.

Fullstappet

Når 9 sesonger skal samles i en boks blir det mange episoder - hele 180 episoder vil kjøpere få i fanget - og i tillegg kan vi forvente oss ekstramateriale i toppklassen. Det gjelder også prisen som er ventet å ligge opp mot to store lapper.

Høydepunktet blant ekstramaterialet vil være en 226-siders bok med bilder, sitater og refleksjoner fra hovedrolleinnehaverne om serien. Boken ble laget for de som hadde jobbet med serien allerede når serien gikk, og det var ønske om å slippe den tidligere med DVD-boksene, men det viste seg å bli for kostbart. Men med en dyrere boks har det nå blitt mulig å få gitt ut også denne. DVD-boksen vil inneholde i alt 32 DVD-er, og det selvsagte ekstramaterialet som: slettede scener, dokumentarer om alle sesongene, kommentarspor og andre morsomheter.

Både sesong 9 og "Seinfeld: The Complete Series" er ventet å komme ut i løpet av vinteren.

annonse