Tek.no

Nyhet

Netflix lar deg endelig fjerne titler fra «Fortsett å se»-raden

Endring i appen kan gjøre det lettere å få orden på serietittinga.

Illustrasjonsbilde.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
Torstein Norum Bugge
24 Juni 2020 17:32

Netflix er stadig en av de aller mest populære strømmeplatformene, og har tusenvis av serier og filmer i sitt bibliotek. Og ikke så rent sjelden hender det jo at man starter å se på noe, uten å fullføre hele serien eller for den saks skyld episoden. Eller filmen, for ordens skyld.

Frem til nå har dette fort ført til en del irritasjon, ettersom appen da vil fremheve innholdet og dytte det på deg senere. Ifølge The Verge introduserer imidlertid Netflix nå endringer på platformen sin, slik at brukerne selv kan fjerne titler etter eget forgodtbefinnende.

Dette er slik Netflix’ oppførsel har vært hittil: det du ikke ser ferdig ender i raden som heter «Fortsett å se», uten at dét betyr at man nødvendigvis alltid faktisk har lyst til å fortsette. Kanskje var det ikke så artig – kanskje vil du bare heller over til grønnere seriemarker?

Les også
Dato for lansering av Disney+ i Norge er satt

Kan fjerne enkelttitler fra raden

Uansett grunn kan du nå klikke på alle enkelttitler som ligger i denne raden, og få opp en meny. I denne menyen kan du så velge «Fjern fra rad». Dette vil altså kunne fungere også på andre rader enn kun «Fortsett å se», men det er foreløpig bare her du får valget.

Endringen skal være tilgjengelig på Android nå, mens den vil komme til iOS 29. juni. Du kan se i skjermdumpene under hvordan valget vil ta seg ut:

Menyen som dukker opp har også et par andre kjekke valg, eksempelvis info om alle episodene, mulighet til å laste ned og å gi tittelen tommel opp eller tommel ned.

Beklager, en feil oppstod. Prøv å spill av videoen senere
Feilkode: 15000

TV-seriene ingen snakker om, som du bør se

annonse

Les også