Nyhet

Get gir kundene 14 gratis TV-kanaler ut april

Get gir kundene 14 nyhets-, barne- og musikkanaler uten ekstra kostnad i en periode.

Get gir kundene litt mer innhold å konsumere i en tid som for mange garantert betyr mer TV-titting enn vanlig.

Fra nå og til og med 30. april får kundene nemlig kostnadsfri tilgang til 14 lineær-TV-kanaler innen nyheter, barneinnhold og musikk:

  • Barn: Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nickelodeon og Nick Jr, Boomerang og Cartoon Network
  • Nyheter: BBC World News og CNN
  • Musikk-kanaler: MTV Hits, MTV Music, MTV Live, VH-1 og VH-1 Classic

Mange av Gets kunder har selvfølgelig tilgang til en eller flere av disse kanalene allerede, men i perioden frem til 30. april kan de dermed bruke «valgpoengene» sine på annet innhold.

– Folk ser mye nyheter

Direktør for privatmarkedet i Get-eier Telia Norge, Pål Rune Kaalen, sier i en melding at de ser at lineær-TV øker veldig.

– Folk ser generelt mye mer på TV, og det er ikke overraskende nyheter det går i. Nyhetene, NRK Nyheter og Dagsrevyen topper listen over lineær TV. Med to internasjonale kanaler som vinkler nyheter litt annerledes får kundene nå et mangfoldig nyhetstilbud. Get ønsker med det styrkede TV-tilbudet å gjøre hverdagen til kundene litt bedre som følge av koronasituasjonen, sier Kaalen.

Fra før har Get tilbudt kundene fri tilgang til strømmetjenesten CMore, men det utløper 27. mars.

Kaalen fremhver også at nye kinofilmer som lanseres rett på strømming gjør det bra på deres plattformer. Han fremhever blant annet den norske dokumentaren iHuman, The Invisible Man og Emma.

I tillegg er det stor interesse for filmen Contagion fra 2011, som handler om et virusutbrudd ikke så ulikt coronautbruddet verden opplever i disse dager.

Også Telenor har for øvrig tilbudt T-We-kundene en liten gulrot i mars. De har lagt ut en liste med 20 filmer som kundene kan leie uten kostnad ut mars, blant annet nevnte iHuman, den nye Maleficent-filmen og Terminator: Dark Fate.

annonse