Nyhet

Se det første bildet fra The Last of Us-serien

Her er det første bildet fra den kommende The Last of Us-serien.

26. september er den offisielle The Last of Us-dagen, og som alltid har Naughty Dog laget litt pomp og prakt. I forbindelse med feiringen slapp utvikleren også det aller første bildet fra HBO-serien som er basert på spillene.

Bildet, som du kan se i sin helhet i Twitter-vinduet under, viser et første glimt av Pedro Pascal og Bella Ramsey som henholdsvis Joel og Elie. Ettersom vi kun ser dem bakfra er det ikke så veldig mye å gå på her, men de to skuer utover en liten ås med et krasjet fly på toppen.

Via sin egen Twitter-konto legger HBO-til at produksjon på serien offisielt er i gang. Det er imidlertid alt vi vet så langt, og hverken HBO eller Naughty Dog har sagt noe om lanseringsplaner.

Hva historien angår skal serien ta for seg hendelsene fra det første spillet. Akkurat hvordan historien vil fortelles er imidlertid uklart, og forfatter Craig Mazin og Naughty Dogs Neil Druckmann har forklart at fans kan forvente noen avvik og tillegg sammenlignet med spillet.

I et separat blogginnlegg forteller Naughty Dog at teamet fortsetter å jobbe med The Last of Us-serien. Det hintes om et ambisiøst flerspillerprosjekt, men ettersom det enda trenger mer tid er ikke utvikleren klar til å dele offisielle nyheter.

annonse