Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

2 Sept 2007 15:37

I uken som gikk lanserte Nokia et skokk med nye telefoner, og gav nytt liv til N-Gage. Vi testet også Sony Ericssons nye mobiltelefoner, og oppsummerte vår grilling av operatørenes kundeservice. Her er sakene du bør ha fått med deg:

Nyheter og begivenheter

Storlansering fra NokiaDenne uken lanserte Nokia fire nye mobiltelefoner: N81, N81 med 8 GB minne, to musikktelefoner og en oppgradert N95 med 8 GB innebygget minne. Nå får N-Gage nytt liv.
Les mer >
Les også: Sniktitt på Nokia N81 >

Series 60 får trykkskjerm
I tillegg til å lansere nye telefoner presenterte Nokia planer om å utstyre sine smarttelefoner med trykkfølsom skjerm. Og hva illustrerer vel det bedre enn å vise frem en kopi av Apples iPhone?
Les mer >

Creative lanserer liten videospiller
Creative Zen spiller både musikk og video, og er unektelig lekker. Skjermen er like stor som på iPod Video, men selve spilleren er mye mindre.
Les mer >

Telenor lover krig på super-3G
Telenor skal banke Netcom på super-3G i år, forteller Telenors informasjonssjef. Det lover godt for alle som venter på mobilt bredbånd.
Les mer >

Netcom dobler super-3G-hastigheten


...men Netcom ligger ikke på latsiden selv om de er alene om å ha lansert super-3G. Nå kan de foreløpig få kundene som har HSDPA-dekning snart surfe med 3,6 Mbps.
Les mer >

Mobilskolen

Del 17: Stemmestyring
Ingen ledige hender? Ta telefonen ved hjelp av stemmen i stedet. I del 17 av Mobilskolen viser vi deg hvordan du tar i bruk telefonens innebygde stemmestyring.
Les mer >

Tester

Sony Ericsson W580i


W580i er en sportstelefon som teller skrittene dine og holder styr på treningsøktene. I tillegg er den en musikkspiller. Vi liker det vi ser.
Les hvorfor >

Sony Ericsson S500i
Sony Ericsson S500i har verken skritteller eller Walkman-logo. Men ellers er den lik W580i. Telefonen kan likevel være et bra valg for mange som er ute etter en ny telefon.
Finn ut hvorfor >

Mio A501
Forgjengeren til Mio A501 fikk slakt og strykkarakter. Vi var derfor spente på om denne telefonen kunne redde Mios gode navn og rykte. Og det klarer den.
Les mer >

Nokia MD-6
Nokias nye knøttsmå høyttalere har stor lyd. Om du vil ha med deg høyttalere overalt, kan disse være et godt valg.
Les mer >

Amobil griller kundeservice: Oppsummering


Vi har brukt sommeren til å plage kundeservice med forskjellige spørsmål. Nå er tiden inne for å avslutte serien og oppsummere operatørenes kundeservice.
Les resultatene >

Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Dette bør du ha fått med deg
annonse