Tek.no

Nyhet

NAiT 02: Dag 1

Vidar Fagerjord
3 Okt 2002 00:00

Før og ved start

Klokken 07 onsdag morgen var Ørjan Dypvik Pettersen i gang med rigging og klargjøring til nordnorges største LAN. 01:28 så hallen slik ut:

Området mot scenen

Fra scenen og bak

Hvert bord har 46 plasser (begge sider), og det er 12 bord totalt. Dette gir plass til 552 deltagere - i tillegg er det en god del crew. Vi har fått inn tall fra OsloLAN som sier rundt 1300 deltagere så langt, men dette er ikke offisielle tall.

Åpning!

Klokken 18:00 åpnet dørene for deltagerne. I rundt en time før hadde folket kunnet sette fra seg medbragt utstyr innenfor dørene. Salen fyltes fort opp av ivrige LAN'ere som monterte, rigget eller svirret rundt i søken etter sin tildelte plass.

Det fine med å ha stand er at man ikke trenger å stå i kø...

...som Espen måtte. Men når man _skal_ sitte i salen...

Det hele forløp relativt smertefritt - helt til det uunngåelige skjedde: nettet ut forsvant. Internt var nettverket oppe, men vi fikk ikke kontakt med omverdenen. Når da registreringsdatabasen ligger på nett, blir det problemer. Køen foran innsjekkingen ble effektivt stoppet på grunn av dette, men problemet ble løst i løpet av relativt kort tid.

Selv om vi ikke hadde tilgang til internet, la det ikke en demper på stemningen. Folket trivdes (og trives fortsatt) bra, og det spilles CS over en lav sko. Vi har snakket med en god del folk, og de fleste bærer preg av følgende stemning: ENDELIG!!!

Les også