Tek.no

Nyhet

Ny Android-mobil

8 Sept 2009 09:55

HTC lanserer nå Tattoo, som sitt nyeste tilskudd i Android-markedet. Her er det personalisering som står i fokus, og du kan altså endre og sette opp menyene akkurat slik du vil ha dem. 

Meningen med telefonen ser ut til å være å bringe Android-systemet ut til et større publikum. Telefonen er avrundet, og beskrives som liten og kompakt, samtidig som prisen er holdt tilbake.

HTC Sense gjør den personlig

At du kan gjøre Tattoo "til din egen" er det HTC Sense som står for. Dette er et skall som ligger på toppen av Android, og leverer en rekke forskjellige skjermbilder som kan settes opp akkurat som du vil. Du kan lese mer om Sense i vår test av HTC Hero. 

Skjermen i Tattoo er 2,8 tommer stor, og har en oppløsning på 240 x 320 piksler. Innebygget GPS-mottaker sørger for at du kan bruke mobilen til navigasjon.

God mengde teknologier

Maksimal nedlastingshastighet i mobilnettet er 7,2 Mbps, og den støtter altså HSDPA (super-3G). Edge er også på plass, så vel som Wi-fi for bruk i trådløse nettverk. 

Lydutgangen i Tattoo er 3,5 mm minijack, og kameraet knipser i 3,2 megapiksler. Minnekapasiteten er på skarve 256 MB, men støtte for Micro-SD-kort gjør at dette kan utvides. 

Prosessoren er av typen Qualcomm MSM7225A, og oppdateringsfrekvensen er 528 MHz - i likhet med HTC Touch Diamond 2, HTC Touch Pro 2, HTC Hero og mange andre. 

Tattoo vil bli tilgjengelig allerede i begynnelsen av oktober. Butikkprisen, alt inkludert og uten abonnement, skal havne på 3399 kroner.

Les også
Alt om Motorola Droid
Les også
LG har lansert sin Android-mobil
Les også
Android-telefonen som kan få Motorola på beina igjen
Les også
Offisiell Facebook-app for Android
Les også
HTC Touch HD kan få Android
Les også
Over 100 TV-kanaler på Android-mobilen
Les også
HTC Hero
Les også
HTC Magic får Sense-menyer
annonse

Les også