Mulig lansering av nye Iphone

Fra 7. til 11. juni avholdes Apples årlige utviklerkonferanse WWDC i San Fransisco. Apple har tradisjon for å slippe nye Iphoner i sommermånedene juni og juli.

Etter en vår med massiv rykteflom som nylig nådde et slags toppunkt i Gizmodos bilder av en gjenglemt eller stjålet Iphone-prototyp forventer mange at at neste generasjon epletelefon er rett rundt hjørnet.

Den såkalte keynoten, eller åpningstalen, finner sted 7. juni. Det er her man forventer at eventuelle storlanseringer vil bli luftet for både utviklere og presse.

Bytter kameraleverandør?

Da Gizmodo nylig viste frem Apples forlorne prototyp var det noe uklart hva slags kamera den hadde. Man antok det dreide seg om en brikke med 5 megapikslers oppløsning.

Ifølge nettstedet Chosun.com skal det nå være klart at det blir elektronikkgiganten LG som skal forsyne kamerabrikken i neste generasjon Iphone.

Produksjonen av brikken er allerede i gang, hevder nettstedet. Produksjonen skal ha pågått i snart en måned, og LG Innoteks fabrikk i Gumi i Sør-Korea skal være være i full gang med produksjonen fra andre halvdel av 2010.

Les også:

(Kilder: mobilsiden.dk, chosun.com)

Les også
Svært høyoppløst ny Iphone
Les også
Flere bilder av nye Iphone
Les også
Brikkekrig mellom Google og Apple?
Les også
- Vi vil ha tilbake telefonen vår
Les også
Se video av nye Iphone
annonse