Nyhet

Nå kan alle få Swype

I år har vi sett flere nye tastaturteknologier dukke opp. To av de mest spennende var nok Blindtype og Swype.

Der man i Blindtype kan taste hvor man ville på skjermen og likevel treffe bokstaver, går Swype ut på at man tegner streker mellom bokstavene man skal bruke.

Foreløpig er det Swype som begynner å anta en viss størrelse, etter at systemet har vært inkludert i en rekke toppmodeller det siste året, deriblant Samsung Galaxy S og Nokia N8.

De som ikke har hatt en av modellene med ferdiginstallert Swype, har måttet klare seg med mer ordinære tastaturløsninger. Etter å ha kjørt et lukket Beta-program i lengre tid, har nå Swype åpnet Beta-testen for alt og alle.

Det er fortsatt noen begrensninger her - den største av dem er nok at applikasjonen ikke støtter norsk. Applikasjonen krever også at man har en Android-basert telefon, og slett ikke alle disse er støttet.

Det hører med til historien at det fins flere applikasjoner på Android Market som kan hjelpe til med å tilpasse Swype. Teknologien markedsføres som en av de raskeste måtene å skrive tekst med trykkskjerm på. De som måtte være i det utforskende hjørnet kan melde seg som Beta-tester her.

(Kilde: androidguys.com)

Les også
Lumigon T1 er lansert
Les også
Motorola lanserer Droid Pro
Les også
Tegn en melding
annonse