Til hovedinnhold

Lanserer ny N-mobil over helgen?

Nokia har nylig publisert en nettside som gir flere spørsmål enn svar. Nettstedet er helt tydelig et PR-stunt, med en nedtelling til noe som er umulig å vite sikkert hva er. Men etter all sannsynlighet er det snakk om en lansering av et slag.

Nå har imidlertid en bruker på Nokia-forumet internettabletalk.com dekompilert flashvideoen for å se om han klarte å finne noe mer informasjon. Her fant han en skjult N-series-logo. Dette kan være et tegn på at det er en ny mobil i N-serien vi kan vente oss.

Nedtellingen i Flash-videoen viser at det er omtrent 88 timer til det hele skjer, noe som er godt under fire døgn til. Det betyr at den store lanseringen eventuelt skjer på mandags morgen. Vi holder deg selvsagt løpende oppdatert.

Hvilken mobil vi får se sier nettstedet ingenting om. Men det er kanskje snakk om N85 som det har gått mye rykter om den siste tiden. Den telefonen de fleste venter på er kanskje Tube-telefonen 5800 Xpressmedia med trykkskjerm. Denne skal ikke tilhøre N-serien, men det begynner kanskje å bli på tide å lansere den også, Nokia?

annonse