Til hovedinnhold

Hardware.no i ny drakt

I dag har vi gleden av å presentere Amobil, Akam, Amobil, Gamer og Hardware i helt ny drakt. Vi håper du liker det du ser!

Arbeidet med den nye designen begynte allerede i fjor høst. Vi bestemte oss da for at det var på tide med en skikkelig visuell overhaling. Flere av sidene våre har design med røtter tilbake fra 90-tallet, og vi mente det var på tide å tenke helt nytt.

Da vi satt oss ned med skissebordet hadde vi tre mål for øyet. Vi ville at sidene våre skulle være mer luftige og oversiktlige. Vi ville få en mer seriøs og grafisk profil. Og vi ønsket at det skulle være lettere å surfe mellom sidene i nettverket.

Arbeidet har siden gått jevnt og trutt fremover, ledet an av redaktørene på hvert nettsted og sjefsdesigner Kent William Innholt.

I desember hadde vi en betaversjon av sidene oppe og kjøre, og vi inviterte 300 av leserne til å teste dem ut. Her fikk vi en rekke uvurderlige tips og tilbakemeldinger om hva vi kunne forbedre. Det endelige resultatet av dette arbeidet ser du i dag.

Så hva er egentlig nytt? Her er de viktigste endringene:

1) Nytt og mektigere søk [Se mer]

Heretter kan du søke både i prisguiden, forumet og artikler samtidig. Du trenger med andre ord kun å forholde deg til ett søk, uansett hva du leter etter. Søket er også mye mer intelligent enn før, og sorterer etter relevans.

2) Mer fyldige leserkommentarer

Nå kan du se smileys, avatarer, sitater og alt annet du er vant til fra forumet.

3) Alt innhold til venstre

Du kan konsentrere deg om innholdet i sakene du leser, uten å plages av unødvendig informasjon og reklame.

4) Full oversikt over tester [Se mer]

Testoversikten vår er kraftig forbedret. Nå kan du enkelt klikke deg frem til de produkttestene du er ute etter og du får opp priser og lenker til prisguiden.

5) Naviger mellom nettsidene våre

Nå ligger det faste linker til Hardware, Akam og Gamer på toppen av siden.

6) Faktabokser på forsiden

Du finner bokser med de siste sakene innen viktige temaer som programvare, Linux, Mac og bedrift i høyrekolonnen på forsiden. Fra disse boksene kan du navigere videre til de respektive temasidene.

Dette er bare noe av det vi har forbedret, og du vil se mange nye spennende tjenester som rulles ut på nettsidene våre i tiden som kommer.

Men husk: I en såpass omfattende redesign som dette, er det ikke til å unngå at vi kan oppleve startvansker. Vi vil jobbe på høygir med feilsjekking de neste dagene, og vi setter stor pris på alle tips og tilbakemeldinger vi kan få fra dere lesere.

Vi hører gjerne din mening i formumtråden nedenfor - og gi også gjerne din stemme i denne avstemningen.

Mer om
annonse