Tek.no

Nyhet

Zune i neste Windows Mobile?

Einar Eriksen
16 Des 2008 10:09

Det har tidligere gått rykter om en egen Zune-mobil fra Microsoft. Ryktene har imidlertid blitt blankt avvist av selskapet, og det er også vanskelig å se for seg at Microsoft vil lage en konkurrent til alle produsentene som kjøper operativsystem fra selskapet til sine mobiler, som for eksempel HTC og Samsung. 

Zune-plattform i stedet?

Nå går ryktene går ut på at det er en egen Zune-plattform som er under utvikling, etter at Paul Thurrott, teknologireporter og ansvarlig nyhetsredaktør for Windows IT Pro Magazine, skrev at det nå ser ut som at vi ikke snakker om en egen mobil men en service-plattform. Dette forventer han å se i Windows Mobile 7, som trolig blir den neste versjonen av Windows Mobile.

Tidligere har også Steve Ballmer uttalt at de vil lansere en slik programvare til CIO Magazine i fremtiden, uten å spesifisere om det er i Windows Mobile 7 den vil dukke opp.

Hvis ryktene stemmer kan Microsoft åpne for at Windows-mobiler i høyere grad kan konkurrere i mot Apples Itunes og Nokias Ovi-plattform. En slik plattform åpner for musikkjøping rett fra mobilen, så vel som programmer til smarttelefoner. 

(Kilder: Engadget, I4U)

Les også
Slik skal Microsoft ta Apple
Les også
Nå lager Microsoft Iphone-programmer
Les også
Zune kommer til Windows Mobile
Les også
Last opp Facebook-bilder med WM
Les også
Slik mestrer du Windows-mobilen din
Les også
Windows-programmene du må ha
annonse

Les også