Nyhet

Hva vil 300-oppfølgeren handle om?

"300"-oppfølgeren skal ta for seg tiden både før og etter den forrige filmen.

Tidligere i år fikk vi høre at Frank Miller og Zack Snyder kunne være interesserte i å lage enda en film om spartanerne i "300". Regissør Snyder, som på det tidspunktet ikke hadde bestemt seg for å bli med, virker nå svært så sikker på å lage enda en film. Da han pratet med IESB gav han oss i tillegg noen detaljer rundt plottet.

Prequel?

Et av de store spørsmålene rundt den nye "300"-filmen har vært om den skal ta for seg tiden før eller etter den forrige filmens blodige kriger. Nå kan Snyder på sin side fortelle at begge deler er rett - den nye filmen skal ta for seg tiden både før og etter historien i den første.

Snyder skal ha sagt at han definitivt ønsker å regissere den nye filmen, men at arbeidet på manuset ikke kan begynne før Frank Miller er ferdig med tegneserieromanen som filmen skal baseres på.

Historien om Dilios

Som du kanskje husker så stod det på slutten av "300" at 10000 spartanere gjorde seg klare til slaget om Plataea, som fant sted ett år etter at King Leonidas utkjempet slaget om Thermopylae.

Den nye filmen vil ifølge WorstPreviews.com ta for seg tiden mellom de to slagene. David Wenham kommer også kanskje tilbake for å igjen spille rollen som Dilios, den sårede soldaten som forlot slaget om Thermopylae for å fortelle historien om de 300 spartanerne.

annonse