Nyhet

Superspenstig actionoppfølger

Mye action i "13th District".

Europa Corp. har nå løftet sløret fra den første filmplakaten, samt en featurette til fortsettelsen på den franske parkour-actionfilmen, "Banlieue 13", fra 2004. Plakaten avslører at filmen, som tidligere bar tittelen "Banlieue 14", nå skal hete "Banlieue 13 - Ultimatum". Både plakat og featurette kan sees hos QuietEarth.us.

Verre enn noen gang

Filmen skal foregå Paris to år etter hendelsene i den forrige filmen. Selv om regjeringen har endret seg, så gjelder det ikke resten... Veggen av isolasjon er større enn noen gang og har spredd seg rundt byens ghettoer og gjenger - som har spredd seg og økt sin innflytelse. Nå er det igjen opp til den spreke duoen Leito og Damien å redde byens utsatte territorier.

Stuntskuespillerne Cyril Raffaelli og David Belle vil begge være tilbake i hovedrollene og filmen er igjen skrevet og produsert av Luc Besson. I regissørstolen er det Patrick Alessandrin som skal sitte - Alessandrin har blant annet vært assisterende regissør på Bessons film "Subway".

Filmingen pågår fortsatt, men "Banlieue 13 - Ultimatum" skal være klar for franske kinoer allerede i februar. Når den vil ta turen til Norge, er ennå ukjent.

annonse