Til hovedinnhold

NetCom lanserer Smart Bedrift

Tale og SMS inkludert i pakkeprisen også for bedrifter.

Shutterstock / 91855235

NetCom lanserer i dag et nytt bedriftsabonnement kalt Smart Bedrift. Med dette kan bedrifter som ønsker det velge å betale for en pakke der databruken avgjør prisen, og tale og SMS er inkludert.

Ifølge NetCom skal dette gi kundene bedre oversikt over kostnadene. Kundene vil også kunne kjøpe tilleggstjenester som ekstra SIM, høyere surfehastigheter eller Nordenpris, et fastprisprodukt med lik kostnad over hele Norden. Det følger også med en sentralbordfunksjon i løsningen.

– Nå slipper våre kunder å forholde seg til antall ringeminutter og SMS, men betaler kun for databruken. Samtidig kan de kjøpe de tilleggstjenestene de faktisk har bruk for og som passer sin bedrift, sier Kristian Renaas, leder for bedriftsmarkedet i NetCom i en pressemelding.

Abonnementene i NetCom SMART Bedrift starter fra kr 199,- kroner per måned.

Ingenting er gratis

Dermed følger NetCom Bedrift etter resten av mobilmarkedet. Både Telenor og NetCom har forbedret sin inntjening vesentlig ved å få privatkundene over på datapakker. Nå vil de altså at bedriftsmarkedet følger etter.

Operatørene har tidligere fått kritikk for å markedsføre tale og SMS som «gratis» i sine pakketilbud. At man nå velger å inkludere disse i en pakkepris henger sammen med at mobildata har blitt langt mer prisdrivende enn tale og SMS, og dermed den faktoren som avgjør om kundene vil betale mer eller mindre for et abonnement.

annonse