Tek.no

Nyhet

På denne nettsiden slipper de inn én person om gangen

«Du er nummer 21 564 i køen».

skjermbilde/montasje
3 Juli 2015 06:00

Hvis du klikker deg inn på mostexlusivewebsite.com, blir du bedt om å trekke kølapp for å slippe videre inn. På åpningssiden står det at de kun slipper inn én bruker i minuttet, og ventelisten er lang.

Men hvorfor velger så mange mennesker å stelle seg i kø for å se et nettsted de ikke aner hva inneholder? Ifølge Engadget økte interessen for nettstedet nylig på grunn av en forumtråd på det populære nettstedet Reddit. Nå skal flere hundre tusen brukere ha fått øynene opp for den rare nettsiden.

Etter sigende velger imidlertid 8 av 9 besøkende å forlate køen før de slipper inn.

Hva får du se når du kommer inn?

Mannen bak siden heter Justin Foley, og er en webutvikler fra Ohio. I et intervju med Washington Post sier han at han lagde siden som den rake motsetningen av det Internett skulle være: Åpent og lett tilgjengelig. Han vil imidlertid ikke avsløre hva de som orker å vente får se på når de slipper inn.

Vi fant derimot den to dager gamle Reddit-tråden der Foley skriver følgende:

«I made this site for the lulz.»

Bare for moro skyld, altså.

Etter å ha stått i kø på nettsidene i noen minutter, valgte vi som de fleste andre besøkende, å gå ut av køen. Vi fant likevel ut hva du har i vente hvis du smører deg med tålmodighet, takket være denne YouTube-videoen (spoiler). Hvis du heller vil finne det ut selv, kan du stille deg i kø på mostexlusivewebsite.com.

5 forlatte nettsider fra 90-tallet
Disse nettsidene kan du fortsatt besøke – og le av »

(Kilder: mostexlusivewebsite.com, Reddit, Washington Post, Engadget)

annonse

Les også