Til hovedinnhold

The Gathering er i full sving

Det er mange timer siden dørene åpnet, og nå er det virkelig blitt liv i hallen.

Tek.no/Hamar: Det er flere timer siden dørene åpnet på Vikingskipet i Hamar. Siden klokken ni dag har ivrige entusiaster av alle slag tråkket inn i den store hallen, og nå er The Gathering i full sving.

Fortsatt er det tomme plasser å se, men ikke på langt nær like mange som tidligere i dag. Innsjekkingskøen er også for første gang blitt tilnærmet redusert til null, så nå er det absolutt en god tid å komme på. Totalt sett er det rundt 4600 som har sjekket inn til nå.

Nytt av året er adgangsarmbånd med RFID. Dette har gjort innsjekkingen litt tregere enn vanlig, men er en mye smidigere løsning så snart man har fått registreringen i orden.

Innsjekkingskøen kommer inn i Vikingskipet, før den går ut igjen litt lengre bort. På veien kan de se ned på alt som skjer,. Foto: Rolf B. Wegner, Tek.no

Nå er det store byggverk som dominerer landskapet, selv om det også er mange som kjører mer beskjedne løp med bare en bærbar datamaskin.

Om du er i det legendariske hjørnet setter du sikkert pris på å høre at det har blitt ropt på Arne opp til flere ganger i dag. I tillegg har klassiske TG-låter som Boten Anna og Rosa Helikopter dundret over anleggene.

Duften av pizza har også begynt å skli gjennom Vikingskipet, til glede for noen og irritasjon for andre.

Ting har stort sett gått greit

Det meste har gått greit her i dag, noe av det som har vært mest plagsomt er mødre som skal slippe av ungene fra bilen, og dermed blir stående å sperre både for det ene og det andre.

Denne gjengen er godt plassert, med hyller og det hele. . Foto: Rolf B. Wegner, Tek.no

Strømmen har fungert akkurat som den skal, og det samme har nettverket. Trafikken har som alltid vært kaotisk til tider, men også det har løst seg.

Skulle du gjerne vært på TG, eller har lyst til å mimre litt? Det er flere webkameraer aktive, og en offisiell videostrøm kommer også opp. Sjekk ut nettsidene til The Gathering for en oversikt.

Det alle venter på nå er at lysene skal slukkes klokken ni i kveld, hvilket symboliserer den offisielle starten på datafesten. Da braker det løs med åpningsshowet, med blant annet en konsert med Pegboard Nerds.

Her er maskinen vi skulle ønske vi satt med på TG: Sjekk ut Digital Impus' monstermaskin »

Les også
10 tips for alle som skal bruke påsken på The Gathering
Les også
Her er TGs store utstyrspusher
Les også
Dette er supernettverket på The Gathering
Les også
Trodde du maskinen din var rå? Glem det!
Les også
Dette er CES-nyhetene og sniktittene du bør ha fått med deg
annonse