Til hovedinnhold

Opera på iPhone og Android

Norske Opera Software har gjort stor suksess med sin Java-baserte nettleser til mobil, først og fremst for operativsystemene Symbian og Windows Mobile. På Mobile World Congress i Barcelona til uka vil imidlertid selskapet presentere betaversjoner av Opera Mini til iPhone og Opera Mobile 10 til Android.

iPhone-versjonen er dog ikke godkjent av Apple, noe som trolig er årsaken til at denne kun vises frem til journalister og Operas partnere på mobilkongressen.

- Vi er begeistret over å kunne tilby journalister og partnere en eksklusiv sniktitt på Opera Mini for iPhone i løpet av årets største mobilarrangement. Dette er en unik mulighet til å introdusere den kjappe, funksjonsrike Opera Mini-opplevelsen for iPhone, samt å vise frem våre siste betaversjoner av Opera Mobile og Opera Mini på andre plattformer og enheter. Operas mål er å bringe nettet til verden, og ved å gjøre Opera Mini tilgjengelig på enda en plattform kommer vi ett steg nærmere, sier administrerende direktør Jon von Tetzchner i Opera Software i en pressemelding.

Skal du til Barcelona uten pressepass lover derimot Opera at det vil være verdt et besøk innom stand C44 i Hall 1. Her vil du blant annet få prøve Opera Mobile 10 beta for Android, samt Opera Mobile 10 beta 3 for Symbian S60 og Windows Mobile.

Mer om
annonse