Tek.no

Nyhet

Her får du billig LCD-TV

Ole Henrik Johansen
12 Nov 2009 18:00

Har du planer om å kjøpe deg en ny TV via internett, har du mange modeller og nettsteder å velge i mellom. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du bestille deg en ny skjerm til stua, på soverommet eller kanskje en ny skjerm på hytta. Når du har funnet modellen du ønsker kan et kjapt prissøk spare deg for en del penger.
Vi har trålet en del nettsteder for å finne et knippe med billige LCD-TV-er. Det er tatt utgangspunkt i skjermer på størrelsene 40- og 42-tommmer. Nedenfor finner du en liste over de billigste modellene vi kom over i de nevnte størrelsene. Vi poengterer at modellene er plukket ut etter pris og at vi ikke har foretatt noen test av disse. Ekstra kostnader som frakt og ekspedisjonsgebyr er ikke tatt med i prisen.

(Trykk på linkene i tabellen for å se resultatet av søket)
Bortsett fra den aller billigste modellen i tabellen ovenfor har alle de andre modellene Full HD mulighet. Vi har ikke grunnlag for å si noe konkret om kvaliteten på disse TV-ene, men vil tro ut i fra spesifikasjoner i forhold til pris at både bildet og TV-ene generelt er bra.
I følge våre søk kan du altså velge mellom en del forskjellige modeller for under seks tusen kroner. Prisene på flatskjermer har altså gått nedover siden teknologien kom på markedet, og ved å foreta et prissøk kan du altså spare yterligere penger.
Les også vår stortest av LED-LCD.
Har du tips til billig 40/42-tommer? Diskuter i forumet.

annonse

Les også