Tek.no

Nyhet

6 spennende mobiler som havner i butikkhyllene i juli

Montasje, Tek.no/Colourbox/produsenter
4 Juli 2017 15:04

Sommeren er over oss, men mobilprodusentene har ikke tatt helt ferie likevel. Det er en del nye telefoner på vei inn i markedet, så dersom du er på jakt kan det hende du bør ta en titt på utvalget nye telefoner under.

Det er i hovedsak Samsung og Nokia som slipper nye modeller denne gang, og vi begynner med Nokia som slipper sine foreløpige toppmodeller denne måneden.

Nokia

Her er det ren Android som gjelder, og i modellene som kommer nå blir det også litt mer futt under panseret enn i de to enkleste som du kan kjøpe nå.

Ryktene går om en enda heftigere toppmodell, som kanskje blir hetende Nokia 9, men foreløpig må vi altså vente litt til på den.

Samsung

Ny måned, nye mobiler fra Samsung. Selv om den store mobilprodusenten ikke slipper modeller like hyppig som de tidvis har gjort, har de nesten alltid noe å by på. Denne gangen er det området rundt midten av prisstigen de prøver seg på. De er allerede representert med Galaxy A3- og A5-modellene som er vanntette. De nye Galaxy J-modellene er ikke tette, men har litt andre egenskaper og prispunkt enn A-serien, og en metalldesign som skiller seg litt ut.

OnePlus og Nubia

Det er en del spennende modeller som lanseres utenfor de vanlige nordiske butikkene. Selv om du ikke kan gå inn i en vanlig norsk elkjede for å handle dem, vet vi av erfaring at mange oppsøker spesialbutikker eller utlandet for å få tak i en del av disse.

Dermed er det tid for to av de mest spennende telefonene som egentlig er for andre markeder.

Les også
Galaxy J3 (2017): En rimelig og stilig mobil fra Samsung
Les også
Nå kommer endelig Nokias toppmodell
annonse

Les også