Til hovedinnhold

Nå kan du spille mot vennene dine med Android

Google tar opp konkurransen mot Microsofts Xbox Live og Apple Game Center.

Vector Unit/Google

Google Play Games, eller Google Play Spill på norsk, har blitt tilgjengelig. Spillportalen ble først annonsert 16. mai i år. Med det har Google fulgt sine konkurrenters fotspor. Microsoft Xbox Live og Apple Game Center gjør stort sett akkurat det samme for de som har Windows Phone og iOS.

Spill mot vennene dine

Hvis du bruker mobilen til spilling, er dette utvilsomt en god nyhet. I Play Spill får du oversikt over alle spill du har lastet ned, og du får oversikt over alle vennene dine i Googles sosiale nettverk Google+ som spiller eller har spilt Android-spill. Du kan legge til nye folk i Google+ direkte via applikasjonen.

Når du starter opp et spill med flerspillerfunksjonalitet, kan du logge inn i Google+ via spillet, velge flerspillermodus og velge en venn å spille mot. Vennen din får da en invitasjon.

Selskapet har også gjort det enklere å finne nye spill. En liste med anbefalte spill er på plass, og her kan du velge å se de mest populære spillene, de mest populære flerspillerspillene eller fremhevede spill.

Sjekk månedens anbefalte mobilspill »

annonse