Tek.no

Nyhet

LG har lansert to nye G7-telefoner

Fredrik Ibsen, Tek.no

I sommer testet vi LGs nye G7 «ThinQ» og roste den særlig for hvor god lyd den disket opp med til hodetelefonene dine.

Nå har LG snikstartet årets store IFA-messe og lansert to nye modeller i G7-serien kalt G7 One og G7 Fit. Begge blir billigere enn dagens toppmodell fra LG og kommer med svakere systembrikker.

LG G7 One

LG G7 One.
LG

I forhold til G7 ThinQ, som har en toppspesifisert Snapdragon 845-brikke, kommer G7 One med det som var fjorårets beste Snapdragon-brikke, nemlig 835.

Denne skulle likevel oppleves som kraftig nok, og det er nok uansett den nesten heldekkende skjermen på 6,1 tommer med QHD+-oppløsning som vil være i fokus hos de fleste. Som storebroren får G7 One en liten ramme i bunn og en skjermleppe i toppen som rommer sensorer, høyttaler og kamera.

Ellers er mobilen utstyrt med 4 GB mine og 32 GB lagringsplass som kan utvides med minnekort opp til 512 GB.

På baksiden av mobilen finner vi en fingerleser og et kamera med en oppløsning på 16 megapiksler og en blender på lave f/1.6 som bør gi gode bilder i situasjoner hvor lys er mangelvare. Frontkameraet skilter med 8 megapiksler og f/1.9-blender, og skal gi et synsfelt som lar deg få plass til et par venner i tillegg til deg selv når du knipser med det.

Selv om One ikke blir toppmodellen i G7-serien beholder den mange av godene til ThinQ, slik som den gode Quad DAC-en og DTS: X-støtte for bedre lyd, vann- og støv-bestandighet og hurtiglading.

G7 One er en del av Googles Android One-program, som betyr at den kommer med et rent Android-OS installert, uten masse ekstra apper eller tredjeparts grensesnitt på toppen.

LG G7 Fit

LG G7 Fit.
LG

Fit er den rimeligste G7-modellen til LG og skiller seg fra G7 One ved at den får en ganske svak systembrikke fra Snapdragon kalt 821. LG sparer likevel ikke når det kommer til skjermen, som ikke står tilbake for den vi finner hos ThinQ og One med 6,1 tommer og QHD+-oppløsning.

Akkurat som G7 One får G7 Fit 4 GB minne og 32 GB lagring, men en modell kalt Fit+ som kommer i enkelte markeder øker lagringsplassen til det dobbelte. Uansett kan du utvide lagringen med et minnekort.

Ellers kommer G7 Fit med de samme egenskapene og funksjonene som G7 One, men det er verdt å merke seg at denne telefonen ikke er en del av Android One-programmet.

LG vil annonsere priser og tilgjengelighet for de to nye modellene senere i uken.

Vi testet LGs G7 ThinQ i sommer:
Knapt noen mobil gir bedre lydopplevelse »

(Kilde: GSM Arena)

Les også
Nå må Samsung holde seg flytende til S10
Les også
LG G7 ThinQ: Mobilen for deg som elsker hodetelefonene dine
Les også
HTC lanserer telefon uten tradisjonelle knapper
Les også
Samsung Galaxy S9+: En rimelig oppgradering av en svært dyr telefon
annonse

Les også