Tek.no

Nyhet

Fitbit lanserer nytt aktivitetsarmbånd – Dette er Charge 3

Bedre batteritid og skjerm

Fitbit
20 Aug 2018 15:00

Fitbits mest populære aktivitetsbånd kommer nå ut i ny utgave. Den nye Charge 3-modellen får en rekke nye funksjoner, men du må vente til starten av oktober før den blir tilgjengelig i butikkhyllene.

Blir vanntett

Fitbit Charge 3 får en rekke forbedringer som på papiret virker lovende. Blant annet blir den vanntett slik storebrødrene Versa og Ionic allerede er, hvilket betyr at du kan svømme med produktet – eller dykke inntil 50 meter.

Fitbit Charge 3 blir vanntett slik at du kan svømme med den.
Fitbit

De har også økt skjermstørrelsen, og er nå betydelig større sammenlignet med forgjengeren Charge 2.

Ifølge pressemeldingen til selskapet skal OLED-skjermen være 40 prosent større og ha tilsvarende økning i lysstyrke.

Det betyr forhåpentligvis at produktet er enklere å lese av utendørs – noe som har vært en svakhet på enkelte foregående modeller. Samtidig opplyses det om at Charge 3 også har Corning Gorilla Glass 3 til å beskyte selve skjermen mot slag og riper.

Ingen innebygget GPS

En av de tydeligste manglene til Charge 3 ser ut til å være mangelen på GPS. Dermed blir du fortsatt nødt til å løpe rundt med mobilen hvis du vil ha noe som kan tegne opp ruten du for eksempel skal jogge. Da blir du imidlertid opplyst om sanntids-tempo og distansen du tilbakelegger via klokken.

Batteritid har vært en av styrkene til Fitbits tidligere aktivitetsarmbånd, og heller ikke Charge 3 ser ut til å skuffe her. Ifølge selskapet skal den holde rundt syv dager før den må lades opp.

Denne er en av to farger som blir tilgjengelig i norske butikker.
Fitbit

Produktet fortsetter å ha pulsmålinger, og med det følger mer enn 15 ulike treningsmoduser som for eksempel sykkel, svømming, løping, vekter eller yoga. Du kan også be enheten minne deg på å bevege seg gjennom døgnet, slik at du oppnår aktivitetsmålene dine.

Videre har produktet fortsatt høyt fokus på søvn, hvor du har en database på over 7,5 milliarder søvnmålinger til å sammenligne din egen søvn med.

Fitbit Charge 3 er kompatibel med de fleste Android- og iOS-enheter, og støtte for Windows er på vei.

Enheten kommer enten i svart med grafitt-farget aluminiumskasse eller som blågrå med rosé-gullfarget aluminumskasse. Prisen er satt til 1499 kroner. Etter hvert vil det også komme en spesial-versjon med støtte for Fitbit Pay som vil koste 1699 kroner.

Les også
Dette tror vi lanseres på IFA 2018
Les også
Fitbit går til kamp mot Apple – lanserer smartklokke og sine aller første øreplugger
Les også
Fitbit Alta HR: Et aktivitetsarmbånd som kan nesten alt, uten å dekke hele håndleddet
Les også
Fitbit blir smartere
annonse

Les også