Tek.no

Nyhet

Tatoverte 152 Facebook-venner på armen

9 Juni 2011 11:16

Det er ingen tvil om at Facebook tar stadig større del av hverdagen til folk. Ikke bare er det sosiale nettverket et viktig verktøy for å legge ut bilder og oppdattere statuser, for mange betyr den daglige kontakten med sine nærmeste venner gjennom nettverket veldig mye.

Det var kanskje det denne ukjente unge damen hadde i tankene da hun valgte å tatovere 152 av vennene på Facebook. På videoen ovenfor kan du se at hvordan tatoveringen av vennene foregår.

– Selvfølgelig tenkte jeg mye over dette valget. Disse er ikke alle vennene mine. Bare de menneskene jeg bryr meg mest om. Jeg fikk deres tillatelse, og de var veldig stolte over å være på denne tatoveringen. For meg representerer det den jeg er akkurat nå, og tiden vi lever i, skriver hun på videobeskrivelsen. Den har ikke ligget på youtube i mer enn ni dager, men har allerede fått mer enn 371 000 treff.

–Ønsker ingen berømmelse

Hvor denne tatoveringen fant sted og hvem denne kvinnen er vet vi ikke, men utifra youtubekanalens informasjon ser videoen ut til å stamme fra Nederland. Flere medier har i disse dager skrevet om denne videoen og flere tusen har kommentert den. Imidlertid har ikke oppmerksomheten gåt upåaktet hen. Senest igår skrev hun en hilsen på sin youtubekanal.

– Hei alle sammen, wow jeg er virkelig overrasket over all oppmerksomheten. Min tatovering er ikke et skrik om oppmerksomhet eller berømmelse. Som dere kan se ønsker jeg å være anonym. Jeg forstår hvis du ikke ville gjøre dette, jeg respekterer det. Men for meg har den mye mening, skrev hun.

Vi håper for all del hun har tenkt over at profilbildene, som hun tatoverte, blir endret med jevne mellomrom. Og hva skjer hvis noen av vennene velger å slette henne fra vennelista? Det får vi neppe svar på.

annonse