Tek.no

Nyhet

Scandinavian Photo kjøper FotoVideo

20 Des 2010 09:23

I en felles pressemelding datert 18 desember meldte i natt Scandinavian Photo at de overtar aksjemajoriteten i FotoVideo. Oppkjøpet gjennomføres den 7. januar 2011, heter det i pressemeldingen, hvor det også opplyses om at de to selskapene på sikt vil bli slått sammen til ett selskap.

I pressemeldingen opplyses det samtidig om at nåværende FotoVideo-sjef Roar Sandvik fortsatt skal lede FotoVideo, og i tillegg inngå i Scandinavian Photos ledegruppe.

"FotoVideo passer godt inn i våre vår fremtidige utviklingsplaner i de nordiske landene", sier Joakim Ståhl, CEO/VD hos Scandinavian Photo. "Det er ekstremt spennende at vi har fått til dette oppkjøpet og styrket vår posisjon i det nordiske markedet. Vår ambisjon er at FotoVideo skal fortsette å utvikle seg og gjennomføre sine planer med ny butikk i Oslo, som åpner 9. februar 2011 i Møllergata 4."

Les også: Scandinavian Photo etablerer seg i Norge

Samlet har de to selskapene en omsetning i 2010 på 620 millioner kroner, og vil til sammen ha noe over 100 årsverk fordelt på 114 ansatte. De har også samme slags profil, men salg både i butikk og over nett/telefon, alt med samme pris.

Scandinavian Photo etablerte seg i Norge med norske nettsider og norsktalende kundeservice senhøstes 2007, og har siden blitt et kjent navn blant entusiastene her til lands. FototVideo burde være et kjent navn for de fleste fotointeresserte her til lands.

Les også
Kjempebutikk åpner i dag
Les også
Messe hos Fotovideo
Les også
Stor messe hos FotoVideo
Les også
Pussige messetilbud hos Fotovideo
Les også
Sommermesse hos Fotovideo
Les også
Scandinavian Photo etablerer seg i Norge
annonse

Les også