Til hovedinnhold

Facebook kan få ny design i kveld

I kveld har Facebook kalt inn til et stort pressetreff, og mange har klødd seg i hodet og spurt seg hva giganten har på lager til oss. Er det kanskje Facebook-mobilen eller et bedre sikkerhetsnett?

Det kommer kanskje slike nyheter, men vi får også se en massiv redesign, hevder Tech Crunch. Nettstedet skal ha gode kilder i selskapet, som forteller at de jobber med den største designendringen på lang tid.

Facebook gikk for to måneder siden inn i en såkalt "lockdown", som er en frivillig arbeidsleir der ansatte får munnkurv og jobber natt og helger for å få ting klart. Nå er trolig selskapet klart til å vise frem fruktene av arbeidet.

I går fikk vi allerede se en redesign av chatten. Profilbildene til de du prater med har blitt større, og ligger inne i selve samtalevinduet, slik vi ver vant til fra andre programmer.

Samtidig har Facebook fjernet klokkeslettet på hver melding. Chatten vil trolig også flyttes over til venstre side av vinduet etterhvert, noe flere brukere har opplevd.

Tech Crunch rapporterer videre at profilsidene trolig vil få en ny design som minner mer om designen vi kjenner fra Places.

Foto, Grupper, Hendelser, Videoer, Sider og alle andre av Facebooks funksjoner skal også oppdateres grundig for å bli mer konkurransedyktige.

Mange tror at den frenetiske jobbingen skyldes den siste tidens rykter om at Google jobber med en konkurrent til Facebook kalt "Google Me".

Se også: 10 Facebook-tips du må kunne

Mer om
annonse